БРЧКО: ОТИШАО ЈЕ ВЕЛИКИ ЧОВЈЕК :: Semberija INFO ::

 

БРЧКО: ОТИШАО ЈЕ ВЕЛИКИ ЧОВЈЕК


Након краће и тешке болести у брчанској болници преминуо је Синиша Кисић, бивши градоначелник Брчког и потпредсједник Олимпијског комитета БиХ. Кисић је, након краће и тешке болести, умро у 66. години живота.

- Са дубоким болом и жаљењем јављамо да је након краће и тешке болести преминуо наш драги колега и члан Предсједништва Олимпијског комитета БиХ Синша Кисић.

Кисић је био дугогодишњи истакнути спортски радник и врхунски спортиста који је себи својственом снагом и енергијом дао немјерљив допринос развоју и уједињењу спортског система БиХ.

Својим радом и залагањем је у многоме помогао да олимпијски покрет постане и остане оно што је његова суштина - јединствен, заједнички и у циљу спорта и спортиста.

Током своје радне каријере обављао је више значајних функција, од којих издвајамо да је био члан Предсједништва ОК БиХ од 2007. године, предсједник Одбојкашког савеза БиХ, први градоначелник Брчко дистрикта и члан Савјета министара БиХ.

Кисић је био и одбојкашки репрезентативац бивше Југославије и освајач медаље са Медитеранских игара у Алжиру 1975. године'', наведено је у саопштењу.

Олимпијски комитет БиХ и цијела олимпијска породица изражава искрено саучешће породици и пријатељима, каже се у саопштењу Олимпијског комитета БиХ.