УСПЈЕШНА СРПСКА КАО ПОРТПАРОЛ ГРАДА :: Semberija INFO ::

 

УСПЈЕШНА СРПСКА КАО ПОРТПАРОЛ ГРАДА


Када  су грађани Града Бијељина помислили да ова странка више не постоји након што су је напустили скоро сви важнији чланови, огласио се њен „командант без војске“ Златко Максимовић, указујући на лош рад Градске управе и градоначелника Бијељине у вријеме ванредног стања.

Критика са аргументима свакако није спорна, али чињенице о стању у Граду и мјерама које се предузимају говоре сасвим супротно и с њима се грађани свакодневно упознају.

Оно што је трагикомично јесте чињеница да су мјере које предлаже др Максимовић заправо мјере које је Градски штаб за ванредне ситуације, на приједлог Привредног савјета, већ усвојио, а Скупштина Града треба само да их верификује на сутрашњој ванредној сједници, око чега постоји консензус странака.  Зашто  је Максимовић пожурио  да он о томе обавијести грађане није тешко  претпоставити - јефтино политизирање у, иначе тешкој ситуацији, је покушај оживљавања странке у нестајању.

Препоручујемо господину Максимовићу да учини нешто озбиљније на спашавању странке или ће она вјероватно нестати, отприлике у исто вријеме као и овај вирус.

ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ