БИЈЕЉИНА: СУТРА ВАНРЕДНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: СУТРА ВАНРЕДНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА


У Бијељини ће се сутра одржати ванредна сједница Скупштине града, на којој ће се разматрати Нацрт одлуке о измјени Одлуке о буџету Града Бијељина – ребалансу буџета за 2020. годину.

На дневном реду сједнице налази се и Извјештај Градског штаба за ванредне ситуације Града Бијељина поводом пандемије вируса корона.

Пред одборницима ће се наћи и Приједлог одлуке о увођењу застоја у отплати доспјелих рата утврђеног износа накнаде и ренте за уређење градског грађевинског земљишта.

На дневном реду је и Приједлог одлуке о просјечној коначној грађевинској цијени једног квадратног метра корисне површине стамбеног и пословног простора из претходне године на подручју Града Бијељина.

Одборници ће расправљати о Приједлогу одлуке о висини накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, те о Приједлогу Одлуке о ослобађању плаћања закупнине.

На предложеном дневном реду је и Приједлог одлуке о давању сагласности на повећање буџета на ставци подстицаји пољопривредне производње у 2020. години, те Приједлог одлуке о програму кориштења средстава за подстицај пољопривредне производње у 2020. години.

Одборници ће расправљати и о Приједлогу одлуке о усвајању измјене дијела Регулационог плана „МЗ Дашница“.

Сједница Скупштине града одржаће се сутра са почетком у 10.00 часова.

​Семберија инфо - З. Кусмук