NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO, NEKOME SVE :: Semberija INFO ::

 

NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO, NEKOME SVE


Фондација ‘‘Дарко Даре-Бошко Вуковић‘‘ апелује на све људе добре воље да у складу са својим тренутним могућностима помогну активности Фондације са циљем куповине и прибављања основних животних намјерница као и санитетског материјала али и помоћи у предстојеће дане празника.
 
Колико невоља зближи али и повеже различитост у људима свједоци смо протеклих дана када нам  у свакодневним акцијама помоћи прилазе и донацијама помажу наши људи добре воље.
 
Људи добре воље уплате на КМ могу да изврше на рачун 5520001912749465 а у ЕУР на рачун  БА395520001912751696.Оба рачуна су код Аддико банк.
 
Празници су вријеме када синергија треба да надјача све разлике медју људима, кад треба да праштамо, да се волимо али и помажемо. Свако на неки свој и могући начин, свако у складу са својим могућностима. Сви , ма колико да имамо, можемо бити бољи људи уколико некоме , бар руку пружимо у тешком времену. Вријеме Васкрса је идеална прилика да се то и покаже!
 
У складу са тим али и вођени истинском жељом да буду дио нашег тима, нашег  рада  и оног што свакодневно дајемо, препознала нас је и неколицина привредника града Бијељина . Сходно томе организовали смо и одредјене тимове наших волонтера  који су нам , за предстојећи празник Васкрс,са предскедником Фондације  господином Дарком Јакшићем, обезбједили 6 пакета у храни и хигијенским потрепштинама који ће бити уручени у субуту18. априла од 8-14:30х (јер је тако тренутно могуће због првобитно планиране недеље-Васкрса). Цјелокупна активност за суботу проистекла је на бази донације наше суграђанке госпође Данице Ракић којој се овим путем срдачно захваљујемо.Тим Фондације  ће у суботу, поред обиласка 6 породица бити стациониран са штандом и Васкршњим поклонима и јајима на Тргу испред Робне куће Емпоријум у интервалу од 8 до 14:30х са  намјером да подијели спремљена Васкршња јаја и у разговору са нашим суграђанима подијели терет изазван тренутним изолацијским мјерама на бази вируса Цовид-19. Дођите да бар на тренутак подијелимо радост Васкрса и наше заједничке борбе за сваког човијека!
 
Наше мало је некоме много, некоме све.