УГЉЕВИК: НАЧЕЛНИК ПЕРИЋ ЗАХВАЛИО ГРАЂАНИМА ЈЕР ПОШТУЈУ МЈЕРЕ ЗАШТИТЕ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: НАЧЕЛНИК ПЕРИЋ ЗАХВАЛИО ГРАЂАНИМА ЈЕР ПОШТУЈУ МЈЕРЕ ЗАШТИТЕ


Начелник општине Угљевик Василије Перић рекао је да у овој општини нема заражених од вируса корона, а да су 93 лица под епидемиолошким надзором.

Перић је саопштио да се број лица која су под надзором смањује те да је  укупно 145 лица изашло из надзора.
„Имамо једно лице смјештено у карантину који је обезбједила општина Угљевик, а који је капацитета 30 кревета“, рекао је Перић.



Он је након сједнице Штаба за ванредне ситуације изразио захвалност грађанима јер се на територији ове општине  поштују мјере и одредбе које су донијели републички и општински штаб.

„Донесене мјере и упутства се у потпуности поштују. Захвалан сам и службама Дома здравља, Полицијској станици, Ватрогасној јединици као и свима који се боре да би се што квалитетније спровеле ове мјере како би се заштитили грађани од ове пошасти која нас је задесила“, додао је Перић.

Он ја нагласио да у Угљевику дјелује Тим за помоћ грађанима који је састављен од 24 волонтера који помажу посебно старијим грађанима у набавци намирница и других потрепштина, а да сви могу да се за помоћ јаве на бројеве 066-904-245 и  066-173-364

Перић је упутио апел свим грађанима да остану код куће јер тиме показују одговорност према себи и другима и то је према његовим ријечима најбољи могући начин борбе против вируса корона.

​Општина Угљевик