ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА САНКЦИОНИСАЛА ЧЕТИРИ ЛИЦА У ПРОТЕКЛА 24 ЧАСА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА САНКЦИОНИСАЛА ЧЕТИРИ ЛИЦА У ПРОТЕКЛА 24 ЧАСА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА


Полицијска управа Бијељина апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом, а којим се прописују ванредне мјере.
 
У протекла 24 часа полицијски службеници ПУ Бијељина санкционисали су четири лица због непоштовања полицијског часа.
 
Око 00,30 часова, 23.03.2020.године , Полицијски службеници ПС Бијељина 1, контролисали су путнички аутомобил марке „ Шкода Октавија“ којим је управљало лице М.Х.  из Тузле. Приликом контроле утврђено је да је М.Х. прекршио полицијски час, као и мјеру самоизолације напуштањем мјеста пребивалишта.Алкотестирањем лица утврђено је да исти има 0,99 g/kg алкохола у организму. Лице је лишено слободе и санкционисано по члану 22. Закона о јавном реду и миру.
 
Надаље, 23.03.2020.године око 01,30 часова на бензинској пумпи у мјесту Доња Чађавица, Град Бијељина, затечена су лица Н.М. и Д.М., који су због непоштовања полицијског часа санкционисани по члану 22. Закона о јавном реду и миру.