ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА АПЕЛУЈЕ НА ГРАЂАНЕ ДА СЕ НЕ ОКУПЉАЈУ НА ИЗЛЕТИШТИМА И ПО ПАРКОВИМА :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА БИЈЕЉИНА АПЕЛУЈЕ НА ГРАЂАНЕ ДА СЕ НЕ ОКУПЉАЈУ НА ИЗЛЕТИШТИМА И ПО ПАРКОВИМА


Полицијска управа Бијељина апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона „SARS-CoV-2” и „COVID-19“ болести на територији Републике Српске.
 
Напомињемо да су сва јавна окупљања у Српској забрањена, а грађане упозоравамо да се не окупљају у групама приликом боравка на јавним површинама.  Претходних дана било доста пријава од стране грађана о окупљањима и групним дружењима грађана поред ријека Дрине и Саве, излетишту поред манастира Тавна, парковима, школским двориштима  и другим јавним површинама на подручју Полицијске управе Бијељина.
 
Апелујемо на грађане да приликом свих активности поштују препоруке и смјернице Министарства здравља и социјалне заштите РС и надлежних инспекцијских служби, те се придржавају свих мјера прописаних одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације,  а сви који не буду поштовали мјере биће санкцицонисани.