САВИЋ: МИЋИЋ СЕ САМ ИСКЉУЧИО; ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПОВЈЕРЕНИКА У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

САВИЋ: МИЋИЋ СЕ САМ ИСКЉУЧИО; ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПОВЈЕРЕНИКА У БИЈЕЉИНИ


Настављајући активности на формирању коалиција на локалном нивоу мимо одлука Предсједништва СДС Мићо Мићић се сам искључио из Српске демократске странке и сам себе деградирао у очима јавности – казао је дана замјеник предсједника Српске демократске странке Радо Савић.
 
„Сматрам да је дошло вријеме за повјереника у Бијељини. Семберија и Мајевица су веома важне за Српску демократску странку и наше су упориште већ годинама и тако ће остати и на октобарским изборима 2020. године и без Мићића“ – појаснио је Савић.
 
Савић је нагласио да је руководство Српске демократске странке показало висок степен толеранције и разумијевања према Мићићу али да очигледно он наставља са активностима на продаји СДС-а СНСД-у у Бијељини.
 
„СДС има свој програм, своју политику и ниједан појединац не смије да ради у корист оних који желе лоше Српској демократској страници. СДС није ниједан појединац, СДС представља народ чије интересе увијек стављамо на прво мјесто, поготово сада кад је Република Српска угрожена више него икада“ – закључио је Савић.

(СДС РС)