ПОЛИЦИЈСКA УПРАВA БИЈЕЉИНА: КРАЂЕ И САОБРАЋАЈКЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦИЈСКA УПРАВA БИЈЕЉИНА: КРАЂЕ И САОБРАЋАЈКЕ


На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бијељина у протекла 24 часа евидентирана су три кривична дјела, једно нарушавање јавног реда и мира и пет саобраћајних незгода, од чега су двије са посљедицама по лице.
 
Полицијска станица Лопаре, петог марта, запримила је пријаву, да је лице В.Б, у видно акохолисаном стању, из трговинске радње у Лопарама, отуђио алкохолно пиће. Полицијски службеници  радом на терену пронашли су наведено лице које су лишили слободе. Против тог лица слиједи извјештај због постојања основа сумње да је починио кривично дјело ,,Тешка крађа''.
 
Полицијска станица Шамац, петог марта, од стране оштећеног запримила је пријаву, да је НН лице или више њих, извршило провалу у његову породичну кућу, у мјесту Доња Црквина општина Шамац. По изјави оштећеног, отуђен је новац и злати накит. Извршен  је увиђај. У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела ,,Тешка крађа''.
 
У Бијељини  у Улици Пантелијска, петог марта, око 11 часова и 40 минута, догодила се саобраћајна незгода са лакшим тјелесним повредама. До незгоде је дошло, када је путнички аутомобил марке  ,,голф'' којим је управљало лице Д.С. ударио у метални стуб електричне расвјете'', потврђено из полиције.