Тропик отворио трећу пословну јединицу у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Тропик отворио трећу пословну јединицу у Бијељини


У оквиру  Bijeljina City Mall-a, на адреси Сремска 10, јуче у 10 часова домаћи трговачки ланац Тропик ((Tropic) отворио је нови маркет који се простире на 1.150 квадратних метара и располаже асортиманом од 15.000 артикала. У новом Тропик маркету запослена су 63 радника.

Већ препознатљив по новом концепту малопродајног објекта, Тропик је и у новоотвореном маркету представио своју разнолику понуду са посебним нагласком на свјеже одјеле готових јела, пекарских и посластичарских производа, одјеле воћа и поврћа, меса и рибе.

„Отварањем новог маркета у Бијељини донијели смо и неколико новитета када је у питању програм прехране. Осим добро познатих самоуслужних витрине са готовим јелима, салатама, супама и чорбама, данас смо представили још једну самоуслужну витрину са сјецканим свјежим воћем, житарицама и млијечним производима, која ће многим купцима бити идеалан избор за здрав и балансиран доручак. Осим тога, проширили смо понуду на свјежим одјелима и представили нове производе из наше развојне кухиње, како у сегменту сланог, тако и слатког програма,” навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца Тропик.

На дан отварања, сваки 100. купац обавио је бесплатну куповину, а за куповине преко 20 КМ и 50 КМ Тропик је купцима дијелио поклоне и бонове са попустом за наредну куповину. Нису изостале ни промоције и дегустације производа добављача и Тропик робне марке Волим, а љубазни запослени и домаћинска атмосфера употпунили су јучерашње отварање.

Радно вријеме новоотвореног маркета је од понедјељка до суботе од 7 до 21 час те недјељом од 9 до 17 часова.

​Независне новине