САСТАНАК СА БИЈЕЉИНСКИМ ПРИВРЕДНИЦИМА :: Semberija INFO ::

 

САСТАНАК СА БИЈЕЉИНСКИМ ПРИВРЕДНИЦИМА


Представници Градске управе одржали су састанак са привредницима Бијељине, а оно што је окарактерисало састанак, свакако је заједнички циљ да Град Бијељина постане лидер у РС, БиХ и шире, по квалитетним идејама и конкретним резултатима на плану пословања. Учесници састанка су се усагласили да им је циљ да млади људи остају на овим просторима, да се проналазе начини у изградњи услова за отварање нових радних мјеста. Да је за успјешан бизнис потребна квалитетна инфраструктура, истакао је директор предузећа „ПАСС“ из Љесковца Радо Малетић.



-Изградња ауто-пута биће од изузетног значаја за свеукупни развој нашег града и сви са задовољством очекујемо реализацију овог пројекта“, рекао је Малетић. Градоначелник Мићо Мићић захвалио се учесницима састанка, а било их је 55 из свих области привреде.

-Ово је један у низу састанака, а подсјетићу да имамо и Привредни савјет чије су одређене иницијативе у претходном периоду већ реализоване. Захваљујући међусобном разумијевању, анализирали смо досад урађено, затим бројне пројекте који се реализују и који су у плану да реализујемо. Циљ нам је да заиста будемо град будућности, да наши млади остају на овим просторима и да имају сигуран посао“, рекао је Мићић. Према његовим ријечима, Градска упреава чини и чиниће све да, у оквиру надлежности, али и у континуираној сарадњи са привредницима, побољшају и унаприједе пословање за стварање нових радних мјеста.

портал Семберија инфо