ЈОВИЋ: БИЈЕЉИНСКО КЛИЗАЛИШТЕ ЈЕ ЦЕНТАР ЗАБАВЕ ТОКОМ ЗИМЕ :: Semberija INFO ::

 

ЈОВИЋ: БИЈЕЉИНСКО КЛИЗАЛИШТЕ ЈЕ ЦЕНТАР ЗАБАВЕ ТОКОМ ЗИМЕ


Клизалиште на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића је већ три седмице омиљено мјесто окупљања, дружења, забаве и смијеха за све генерације и узрасте, расположене да стану на лед у клизаљкама.

Може се рећи да је уједно, од отварања овогодишње клизалишне сезоне, 15. јануара 2020. године,  ово клизалиште и једно од најпосјећенијих мјеста у нашем граду.

Клизалиште је трећег фебруара посјетио замјеник градоначелника Предраг Јовић који је изразио задовољство да је клизалиште током зиме центар забаве у Бијељини.

- Градска управа се потрудила да и ове године на главном градском тргу направи угођај. Клизалиште је ове године у Бијељину дошло тек половином јануара, а разлог томе је што су на овом тргу за празнике организовани концерти. Простор за отварање клизалишта на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића дали смо бањалучкој фирми. Јако смо задовољни посјетом, а да је посјета добра потврдио нам је и власник клизалишта, каже Предраг Јовић.

Према његовим ријечима, клизалиште остаје отворено до краја фебруара, а оно што није погодно је температура ваздуха која је неуобичајено висока за ово доба године. Због таквих временских прилика, да би се одржао лед, повећана је потрошња електричне енергије.

- Са власником клизалишта смо договорили да ће у том случају Градска управа помоћи, јер нам је битно да су наши грађани задовољни, каже Јовић који најављује да ће од сљедеће зиме Бијељинци добити и клизалиште у Градском парку.

Семберија ИНФО - М. Решидовић