ПРЕДСЈЕДНИК НСРС НЕДЕЉКО ЧУБРИЛОВИЋ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДСЈЕДНИК НСРС НЕДЕЉКО ЧУБРИЛОВИЋ У БИЈЕЉИНИ


Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је са градоначелником Мићом Мићићем о пројектима  који су значајни за Бијељину, а састанку су присуствовали посланици ДЕМОС-а и СДС-а. 

-Разговарали смо о петнаестак великих пројеката који се морају радити уз помоћ Владе РС и НС РС, али на регионалном нивоу, а при том мислим на изградњу ауто пута који ће се реализовати са Републиком Србијом. Изградња ауто пута не само да ће створити могућност да се граде нови путеви и сматрам да ће то бити и пут у бољу будућност. Разговарали смо и пројекту гасификације који би требао убрзо да се ријеши, а то ће нам између осталог допринијети и квалитетнијој животној средини. Много је пројеката који се реализују (аутобуска станица, студентски дом, спортска хала, водовод …), многе и планирамо реализовати, а све то изискује сарадњу свих нивоа власти”, рекао је Мићић након састанка изразивши захвалност на посјети.

Предсједник НСРС Недељко Чубриловић уз захвалност на гостопримству, окарактерисао је Мићића као човјека који има визију даљег развоја града.



-Радује ме чињеница да се овдје размишља и дугорочно, а има и начина и приједлога како да све реализујемо синергијом републичке власти и влашћу локалне заједнице. Вјерујем да ће бројни пројекти који се већ реализују и који су у плану, да ће бити реализовани већ у овој години, а градоначелник Мићић ће имати подршку за све значајне пројекте. Бијељина је град са више хиљада студената и ствараћемо и даље услове за њихово квалитетно образовање”, рекао је Чубриловић.

Састанак је окаректерисан квалитетним и конструктивним, а према најави Мићића и Чубриловића, сарадња ће бити интензивирана како би се реализовало све оно што је у интересу свих грађана.

Семберија ИНФО - О. Стјепановић
Фото - Б. Милошевић