БАЊА ДВОРОВИ ОБИЉЕЖИЛА КРСНУ СЛАВУ СВЕТИ СТЕФАН :: Semberija INFO ::

 

БАЊА ДВОРОВИ ОБИЉЕЖИЛА КРСНУ СЛАВУ СВЕТИ СТЕФАН


Скромно и достојанствено, данас, 9. јануара, обиљежена је крсна слава  ЈУ “Бања Дворови”, Свети Стефан.

Директор ЈУ “Бања Дворови” Милорад  Зекић честитао је славу свим запосленим и свим грађанима је упутио честитику поводом 28. рођендана Републике Српске. Ломљење славског колача обавили су свештеници СПЦ на челу са Јованом Ивановићем из Дворова, кумом славе Милетом Пејчићем, а у присуству руководства Бање, чланова Управног одбора ове установе, запослених и гостију.  Директор Зекић је изразио наду да ће све што је планирано у овој установи бити и реализовано и нагласио да вјерује у перспективу ове установе.

-Искрено вјерујем да ће тренд позитивног пословања бити настављен и у овој години, да ћемо имати довољно посла како бисмо наставили са улагањем у реновирање и проширење капацитета овог комплекса, а све у циљу да пружимо што садржајнију услугу нашим корисницима. Имамо амбициозне планове, али наше опредјељење и јесте да својим радом, а не милостињом, радимо и улажемо у проширење капацитета”, рекао је Зекић и додао да је иза ове установе година у којој су имали значајне инвестиције и да су је завршили позитивно.


-Настојимо да завршимо започете послове, међу којима је и затворени базен који због законских прописа, односно јавних набавки, нисмо још успјели завршити, али то ћемо у овој години успјети и базен ће бити у функцији. Успјели смо извршити замјену  столарије,  освјежити просторије, промијенити итисоне, а пред нама је и замјена столарије и уређење првог спрата објекта”, рекао је Зекић и најавио да је планирано да се у овој години, уз подршку Градске управе и Владе РС ураде кров и нова фасада на објекту “Свети Стефан”, али и да се унутрашњост модернизује. Зекић је изразио захвалност Фонду здравственог осигурања јер су у прошлој години имали уговор у износу од 310. 000 КМ и Градској управи која им је гарант за најменска кредитна средства. С обзиром да је за инвестирање потребно још средстава, Зекић очекује да ће Градска управа наставити да даје подршку у инвестирању. Он је нагласио да ће настојати да “све оно што је рађено 2015. године, када је Дирекција за изградњу града урадила пројекат, а који се односио на процјену колико би требало средстава за укрупњавање парцела на нивоу јавне установе за завршетак другог дијела хотела,  да то поглавље, како је рекао, “ квалтетно отвори” на свим потребним нивоима власти.

-Ако то не учинимо, у том случају ћу сматрати да нисам успио и мој потез ће бити повлачење са ове функције”,рекао је Зекић.

портал Семберија инфо (О.Стјепановић)