БИЈЕЉИНА: Новогодишњи пријем за представнике медија – у 2019. остварена одлична сарадња :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Новогодишњи пријем за представнике медија – у 2019. остварена одлична сарадња


Градска управа Бијељина остварила је током 2019. године веома добру сарадњу са медијским кућама са подручја Града, које су коректно и благовремено обавјештавале грађане о свим активностима и пројектима које је Управа спровела, истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић на новогодишњем пријему за представнике медија.

- У 2019. години трудили смо се да имамо бољу интеракцију са грађанима, да путем различитих анкета сазнамо шта су то њихове потребе и на основу тога и дјелујемо. Медији су нам у том процесу веома помогли и драго ми је што данас видим оволики број представника средстава информисања. Година 2020. биће пуна изазова, посебно због тога што је изборна, али најважније је да буде пуна успјеха, прије свега личног и породичног – нагласио је Градоначелник Мићић.



Предсједник Скупштине Града Бијељина Славиша Марковић рекао је да су медији све оно што се догађало у скупштинским клупама пренијели јавности благовремено.

- Овдје видим и све више представника интернет-новинарства, што значи да бијељински медији прате свјетске трендове. Имали смо одличну сарадњу и трудићемо се да она у новој години буде још боља – додао је Марковић.

Стручни савјетник за односе са јавношћу у Градској управи Града Бијељина Предраг Лопандић навео је да се гости из других градова често изненаде великим бројем представника медија који присуствују пријемима и другим догађајима које организује Град.
- Није лако сарађивати са толиким бројем медија, али надам се да успијевамо да им будемо на услузи. Заступљени смо и на друштвеним мрежама – „Фејсбуку, „Твитеру“, а од ове године и на „Инстаграму“, све са циљем да будемо у контакту са што већим бројем грађана – каже Лопандић.

Град Бијељина