Бијељина: Градоначелник Мићо Мићић одговарао на питања грађана на Форуму одговорности :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Градоначелник Мићо Мићић одговарао на питања грађана на Форуму одговорности


Генерална је оцјена да имамо изузетно добре пројекте, да смо изградили пуно тога, почевши од градске канализације и система за пречишћавање отпадних вода, реконструкције градских улица, водоснабдијевања,  гасификације, али смо констатовали и то да је ваздух у граду загађен у зимском периоду и да морамо водити рачуна о заштити здравља људи. Због тога ћемо градску топлану припремити и за функционисање на гас, како бисмо значајно смањили загађење ваздуха у граду, истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић на јавној трибини – Форум одговорности, на којој је одговарао на питања грађана о реализованим, започетим и планираним пројектима који треба да побољшају живот у граду у наредном периоду.



Након што је представио све оно што је Градска управа урадила у протеклој години и шта намјерава радити у наредном периоду, градоначелник Бијељине Мићо Мићић на Форуму грађана одговарао је на питања грађана о бројним актуелним темама и пројектима од којих зависи добро функционисање локалне управе и живот грађана.



„Представили смо генералну слику стања у граду, почевши од онога што смо урадили у протеклим годинама и од онога што намјеравамо радити у наредном периоду. Задовољан сам питањима грађана, јер и кроз питања проистиче став грађана о томе са чиме су задовољни и шта би требало радити у будућности. Желимо да испоштујемо жеље и интересе грађана који живе у овом граду. Након проведене анкете о садржајима у Градској парку, већина се опредијелила за теретану на отвореном и она је изграђена. То може да буде добар образац за наше активности у наредном периоду. Одговорили смо на четрдесетак конкретних питања грађана, јер смо ми ту да саслушамо грађане и да им помажемо, односно да пронађемо начин, у складу са могућностима буџета, како да на што бољи начин рјешавамо бројне инфраструктурне проблеме“, истакао је градоначелник Мићић на Форуму одговорности који је одржан у галерији Центра за културу „Семберија“.

Семберија ИНФО - Љ. Љубојевић
Фото - Б. Милошевић