УДРУЖЕЊЕ ВЕТЕРАНА „ГАРДА ПАНТЕРИ“ БИЈЕЉИНА: НЕЗАДОВОЉНИ ДА ОКОЛИЋ БУДЕ ЗАМЈЕНИК МИНИСТРА ОДБРАНЕ БИХ :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ ВЕТЕРАНА „ГАРДА ПАНТЕРИ“ БИЈЕЉИНА: НЕЗАДОВОЉНИ ДА ОКОЛИЋ БУДЕ ЗАМЈЕНИК МИНИСТРА ОДБРАНЕ БИХ


Представници Удружења ветерана „Гарде Пантери“ изразили су незадовољство да Мирко Околић буде предложен за замјеника министра одбране БиХ, јер, како су навели, није стручан за ову функцију.

Они су на прес-конференцији истакли да су од срспког члана Предсједништва БиХ Милорада Додика тражили да се за замјеника министра одбране предложи Милан Јоловић Легенда, бивши командант Вукова са Дрине. „Разочарани смо да Мирко Околић, који је у рату био директор Аутобуске станице у Добоју,  буде предложен за замјеника министра одбране БиХ, а да се борци, какав је Јоловић, гурају у крај“, изјавио је Петар Цвијетиновић, предсједник Удружења ветерана „Гарде Пантери“ Бијељина. Он је рекао да је срамота да никада ниједан официр из реда српског народа није био министар или замјеник министра одбране БиХ. Представници Удружења ветерана „Гарда Пантери“ изразили су незадовољство, јер Градска управа није подржала њихову иницијативу за промјену назива улица, која је, како су навели, давно достављена градоначелнику Мићи Мићићу. Незадовољни су и што немају ни финансијску подршку Градске управе.

портал Семберија инфо (З.Кусмук)