МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВОЛОНТЕРА: Захвалнице и признања најбољим волонтерима :: Semberija INFO ::

 

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВОЛОНТЕРА: Захвалнице и признања најбољим волонтерима


Представници Градске управе Бијељина, поводом Међународног дана волонтера, уручили су захвалнице и признања најбољим волонтерима за волонтерски активизам у 2019. години.  

Самер ел Цхекх, начелник Одјељења за друштвене дјелатности у Градској управи Бијељина, подсјетио је да је ово девета година од када Град Бијељина расписује јавни позив за додјелу признања за волонтерски активизам. Према његовим ријечима, надлежна комисија одабрала је четири кандидата за додјелу три захвалнице и једне награде за волонтерске активности од значаја за Град Бијељина у 2019. години. 



Награда Града Бијељине уручена је Ангелини Филиповић, на приједлог и препоруку Асоцијације средњошколаца БиХ, Хелсиншког одбора за људска  права, „Отахарина“...
Захвалнице су уручене Јелени Вучковић-Лукић на приједлог Стрељачког клуба РВИ „Орао“, која је у протеклом периоду, као чланица Актива младих особа са инвалидидтетом Града Бијељине, дала допринос борби за остваривање права младих особа са инвалидитетом.
Захвалница је уручена Ивани Стевановић на приједлог Хуманитарног удружења „Арта“, те Бранки Станојловић на приједлог Градске организације заробљених и погинулих бораца и несталих цивила.

Љубица Млађеновић из Одјељења за друштвене дјелатности честитала је свим награђеним, истичући да су волонтери на подручју Бијељине од великог значаја за ово подручје и да су показали велики допринос у бројним активностима, нарочито током катастрофалних поплава које су погодиле Семберију.

​Семберија ИНФО - З. Кусмук