ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ОМЛАДИНСКОГ САВЈЕТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Вечерас Друга конвенција дјеце и младих Бијељине :: Semberija INFO ::

 

ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ОМЛАДИНСКОГ САВЈЕТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Вечерас Друга конвенција дјеце и младих Бијељине


У бијељинском Центур за културу данас је отворена канцеларија Омладинског савјета Републике Српске.
Канцеларија је отворена уз подршку Градске управе Бјељина која је обезбиједила просторије за рад Омладинског савјета и пружиће сву неопходну логистику у наредном периоду, те уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Српске. 

Љубица Млађеновић из Одсјека за друштвене дјелатности Градске управе истакла је да ће Град Бијељина помоћи Омладинском савјету логистички и да ће Омладински савјет моћи да аплицира са пројектима ка Градској управи.

Представници Омладинског савјета захвалили су се Градској управи на просторијама за рад, уз жељу да ће ова организација у наредном периоду побољшати статус младих на културном, спортском и другим пољима. Први пројекат Омладинског савјета је вечерашња Конвенција младих у Бијељини. 

ВЕЧЕРАС II КОНВЕНЦИЈА МЛАДИХ ГРАДА БИЈЕЉИНЕ

У Центру за културу вечерас у 18 часова одржаће се Друга конвенција  младих Бијељине. Како је најављено, на манифестацији ће учествовати плесна група „Inframous Crew“, Анреа Васиљевић (клавир), пјесникиња Милица Мркоњић, глумац Владан Чалија, представници Кошарkашког клуба „Феникс баскет“, Школе спорта „Уни спорт“, Школе менталне  аритметике „Малац генијалац“ и многи други. Улаз је бесплатан.

Семберија ИНФО - З. Кусмук
​Фото - Б. Милошевић