ПОЗИВ ИЗ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ СЕМБЕРИЈА: ОБАВЕЗНО ДОЂИТЕ ВЕЧЕРАС, СМИЈЕХ ЈЕ ЗАГАРАНТОВАН :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ИЗ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ СЕМБЕРИЈА: ОБАВЕЗНО ДОЂИТЕ ВЕЧЕРАС, СМИЈЕХ ЈЕ ЗАГАРАНТОВАН


Данас, у петак 29. новембра у 20 часова у Центру за културу Семберија гостује ИМЕП-ова представа „Мисија Могуће“, урнебесна комедија у којој учествују Аида Буква, Мирза Муšија и Алмир Чехајић Батко.

-Сви који дођу на представу лијепо ће се забаве, јер је смијех загарантован, а улаз бесплатан’’, обећавају из Центра за културу Семберија.

У комедији ,,Мисија могуће" глумци, на изузетно духовит начин, показују како често будемо заведени тривијалним питањима, док поред нас пролази живот и тако све до пред крај представе када се деси - заокрет! Иначе, Програм оснаживања независних медија (ИМЕП) је УСАИД-ов програм који подржава независност медија и слободу изражавања у БиХ јачањем одрживости медија, подизањем квалитета медијског садржаја изградњом компетенција новинара, пружањем правне подрšке медијима и новинарима, као и активним укључивањем грађана и грађанки у медијски простор као независних медијских гласова у БиХ. Наиме, овај програм, осим што подржава независне медије, практично позива све грађане да постану грађани новинари, за њих има припремљене и грантове од 2.000 до 5.000 долара -  јавни позив је стално отворен, а више детаља, као и одговори на најчешће постављена питања налазе се на имеп.ба или на фејсбуку на објави.ба’’, наглашавају из Центра за културу Семберија.