Градска управа Града Бијељина жали због негативне кампање :: Semberija INFO ::

 

Градска управа Града Бијељина жали због негативне кампање


Градска управа Града Бијељина жали због негативне кампање која се, због словне грешке на сувениру једне самосталне занатске радње, од јуче води на друштвеним мрежама.

Градска управа је, прије свега, захвална овој занатској радњи на жељи да се укључи у промоцију Града Бијељина као Града будућности и циљева одрживог развоја и свјесна да до словне грешке није дошло намјерно.

Имајући у виду да се одрживи развојни циљеви не могу остварити без консултација и учешћа свих друштвених чинилаца и разумијевајући важност маркетинга у савременом добу, Градска управа позива све појединце, установе, предузећа и удружења да се укључе у промоцију свог Града.

Истовремено, да се овакве и сличне грешке не би догађале у будућности, молимо све који желе да се укључе у промотивне активности Града, да се обрате Градској управи (писаним путем или на адресу електронске поште [email protected]), како бисмо добили одговарајућа графичка рјешења и тиме, не само избјегли грешке, већ и олакшали посао око припреме промотивних материјала, али и поступили у складу са важећим прописима за употребу грба и заставе Града Бијељина.

Град Бијељина