Бијељинац истегао мишић носећи украдену авио-бомбу :: Semberija INFO ::

 

Бијељинац истегао мишић носећи украдену авио-бомбу


БИЈЕЉИНА - “Истегао сам мишић док сам носио авио-бомбу пошто је тешка, па сам је потом натоварио на бицикл”, прича мушкарац који је накратко украо велику експлозивну направу у Јањи код Бијељине.

Мјештани Јање препричали су како им је мушкарац објаснио свој несвакидашњи поступак, “захваљујући” којем је вијест о овом случају обишла цијели регион.

– Однио сам бомбу јер људи не могу да раде посао, ко ће чекати надлежне, они су тек предвече дошли на Дрину да деактивирају бомбу. Ја сам њу однио и прописно обезбиједио, обложио је са свих страна – објашњавао је мушкарац који је однио бомбу.

Тврди да бомба није имала осигурач напријед и да није могла експлодирати.

– Разумијеш ли ти шта је мина. Не може пући, ударао човјек багером кад је пронађена, ваљао је овђе кашиком као да је пањ – додао је овај мушкарац мјештанима, а они то препричали порталу ИнфоБијељина.

На њихово питање како је узео бомбу, каже да ју је ставио под руку и кроз смијех додаје да је истегао мишић док ју је носио, јер је тешка.

– Након тога сам је завезао на бицикл и одвезао је на Дрину и прописно одложио – наводи на крају мушкарац који је синоћ на друштвеним мрежама постао најпопуларнији деминер-аматер.

Инфо Бијељина/Глас Српске