РЕНОВИРАНА СПОРТСКА САЛА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ЦЕНТРУ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

РЕНОВИРАНА СПОРТСКА САЛА У СРЕДЊОШКОЛСКОМ ЦЕНТРУ У БИЈЕЉИНИ


Поправком кровне конструкције и постављањем новог паркета у спортској сали Средњошколског центра ми смо поново омогућили младима да на најбољи могући начин користе ову дворану, изјавио је градоначелник Мићо Мићић, предајући младима на употребу реновирану спортску салу у кругу бијељинске Гимназије, Економске и Техничке школе.

„Уложили смо око 400.000 КМ у реновирање спортске хале. Урађена је поправка крова који је прокишљавао, као и комплетна реконструкција паркета. Осим ученика средњих школа, ову салу користе и спортски клубови за тренинге и одигравање утакмица. Очекујемо да ћемо добити и средства за такозвано „утопљавање“ спортске сале и да ћемо замијенити прозоре. На тај начин би се уштедјело и на потрошњи енергената. Желимо и на овакав начин да  обезбиједимо што боље услове младима за бављење спортом. Наш крајњи циљ је изградња спортске дворане у граду. Вјерујем да ћемо и ту инвестицију реализовати за неколико година“, изјавио је градоначелник Мићић.
Младен Петровић, директор Дирекције за изградњу града Бијељина изјавио је да се  турниром за млађе пионире и званично отвара реновирана дворана.


„Вјерујем да ће спортисти имати изузетно добре услове за тренинге и такмичења након постављања новог паркета. Паркет никада раније није мијењан, већ су само вршене површинске поправке до сада. Тренутно пет клубова користи дворану за тренинге, као и ученици средњих школа“, истакао је Петровић.

портал Семберија инфо