БОГАТ ПРОГРАМ ДЈЕЧИЈЕ НЕДЈЕЉЕ У БИЈЕЉИНИ: Сви треба да знају шта другарство значи :: Semberija INFO ::

 

БОГАТ ПРОГРАМ ДЈЕЧИЈЕ НЕДЈЕЉЕ У БИЈЕЉИНИ: Сви треба да знају шта другарство значи


Обиљежавање овогодишње манифестације ,,Дјечија недјеља“, која траје од седмог до 13. октобра, а под слоганом ,,Моја седмица, моја година!“, почело је у свим бијељинским вртићима у добром расположењу и с пуно веселог дружења.

Бијељински вртићи су и ове године организовали разне активности у оквиру ,,Дјечије недјеље“, традиционалне манифестације која се широм свијета обиљежава прве седмице октобра и која за циљ има побољшање укупне друштвене бриге о дјеци.



Међу установама које обиљежавају недјељу којој се сва дјеца посебно радују и ове године се богатим програмом представљају Дјечији вртић ,,Чика Јова Змај“ и Предшколска установа ,,Дјечији вртић Драган и Зоран“. У овим вртићима припремили су низ активности које су испуњене креативношћу и богатом дјечијом маштом.

Директор Дјечијег вртића ,,Чика Јова Змај“ Славиша Вујановић каже да недјељи дјетета посвећују посебну пажњу.
У вртићу ,,Драган и Зоран“ кажу да је код њих ,,Дјечија недјеља“ прави празник. Вријеме је то када за родитеље, баке, деке и остале грађане Бијељине приређују бројна задовољства. 

- Цијела недјеља је изузетно богата пригодним садржајима. За дјецу смо припремили бројне садржаје, а све у зависности од њиховог узраста''., рекао је директор вртића ,,Драган и Зоран“ Горан Гашић, најављујући да ће у четвртак бити ,,Дан малих сликара“.

Семберија инфо/М. Решидовић