ИРЕНА МАРИНОВИЋ, МИС ШАРМА СЕМБЕРИЈЕ: И КАО МАЛА МАШТАЛА О РЕВИЈАМА ЉЕПОТЕ :: Semberija INFO ::

 

ИРЕНА МАРИНОВИЋ, МИС ШАРМА СЕМБЕРИЈЕ: И КАО МАЛА МАШТАЛА О РЕВИЈАМА ЉЕПОТЕ


Ирена Мариновић  се окитила лентом Мис шарма Семберије за ову годину. Једна је од топ13 дјевојака Републике Српске и, како каже, бори се за титулу Мис БИХ.

Ова 17- годишња дјевојка из Трњака похадја Медицинску школу и школу страних језика. У слободно вријеме бави се кошарком.

-Хоби ми је шминкање, за које имам многобројне дипломе. Али, школу, свакако, стављам на прво мјесто.  
Манекенку сам опонашала још као мала и облачила хаљинице и правила ревије по кући. Ове године сам се ,,прославила’’ као Мис шарма Семберије, а затим сам ушла у топ 13 дјевојака Републике Српске. Искрено, нисам имала довољно самопоуздања... Тренутно се спремам да идем на припреме за Мис БиХ, које ће бити одржане 13. октобра у Тузли или Сарајеву’’, објашњава Ирена и каже да јој је највећи ослонац и подршка мајка.
Учешће у ,,свијету љепоте и моделинга’’ за ову дјевојку, признаје, представља једно ново искуство и много нових пријатеља. 
 
 Ирена каже да је 29. септембра била на Илиџи.

-Двадесет и двије финалисткиње из БиХ окупиле су се у прекрасном амбијенту новообновљеног хотела ,,Аустриа и Босна’’ на ИИиџи. Овај хотел је у склопу хотела ,,Терме’’ Илиџа, гдје су најљепше дјевојке БиХ уживале у многобројним садржајима, као што су: термална купка, велнес центар, базен, фитнес, сауна, салони за масажу, стојећи и лежећи соларијум.

Након припрема у хотелу „Аустриа и Босна“, услиједило је путовање у Биоград на Мору у Хрватској.
За путовање финалисткиња на Јадранско море побринуо се превозник ,,Семберија транспорт”.
 

Организацијски тим у сарадњи са Туристичком заједницом града Биограда на Мору, који су генерални покровитељи, те хотел ,,Адриа’’ припремају прави спектакл љепоте.

Битно је нагласити како се организатори, осим самог избора фокусирају и на хуманитарни рад. Стога ће и овај догађај бити хуманитарног карактера и биће усмјерен за подршку акцији обнове Средње музичке школе у Тузли’’, прецизира Мис шарма Семберије, нестрпљиво ишчекујући учешће на избору за Мис БиХ.

Пожелимо нашој Семберки срећу и успјех и нека заблиста ,,на црвеном тепиху’’!

Семберија инфо