ПРЕМИНУО МИЛАДИН СТЈЕПАНОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИНУО МИЛАДИН СТЈЕПАНОВИЋ


Миладин Стјепановић, први предсједник Скупштине општине Угљевик након првих вишестраначких избора 1990. године, преминуо је јутрос у 69. години.

Комемеморативни скуп биће одржан у четвртак 26. септембра у 10.00 часова у угљевичком Центру за културу, а Стјепановић ће бити сахрањен истог дана у 12.00 часова на градском гробљу.

Стјепановић је по струци био професор математике, а прије рата радио је као директор Средњошколског центра "Михаило Петровић Алас" у Угљевику.

"Стјепановић је био носилац листе Српске демократске странке на првим демократским изборима 1990. године на којима је изабран за предсједника Скупштине општине Угљевик и ту функцију је обављао до новембра 1997. године", саопштено је из општинске Службе за односе са јавношћу.

Стјепановић је био предсједник Извршног одбора општине Угљевик од новембра 1997. до 2000. године.

На мјесту начелника општинског Одјељења за привреду и друштене дјелатности изабран је 2000. године и ту функцију је обављао до 2008. године, када је именован за директора угљевичког вртића "Душко Радовић". На тој функцији је био до прошле године, када је пензионисан.

Миладин Стјепановић био је супруг Божидарке и отац Александра и Мирослава.