СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ЧЕСМЕ У ГРАДСКОМ ПАРКУ :: Semberija INFO ::

 

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ ЧЕСМЕ У ГРАДСКОМ ПАРКУ


Ротари клуб Бијељина позива на свечано отварање чесме у градском парку у Бијељини у уторак 24. септембра.

Церемонија отварања чесме почиње у 17.00 часова, а отвориће је г. Зоран Перић, предсједник РК Бијељина за 2019/2020,  градоначелник Бијељине г. Мићо Мићић и гђа Мелита Бекер (Melitta Becker), Гувернерка Дистрикта 1910 из Аустрије, ком припадају ротари клубови из Босне и Херцеговине. 

Вриједност пројекта изградње Ротари чесме је око 40.000 КМ, а у овом пројекту, од изузетног значаја за град, учествовали су бројни Ротари клубови из Босне и Херцеговине и региона, Ротари дистрикт 1910 из Аустрије, бројна привредна друштва из Бијељине и Градска управа Бијељине. 

Треба напоменути да Ротари чесма у градском парку има приступ за дјецу, одрасле, особе са посебним потребама, али и кућне љубимце. Чесма такође има интегрисан систем Аква пауер (Aqua power), који воду чини још чистијом и здравијом. 

- Радујемо се сусрету, како бисмо заједно обиљежили овај дан и отварање Ротари чесме која ће свим грађанима Бијељине побољшати квалитет живота и учинити љепшим боравак у нашем парку - стоји у позиву Ротари клуба Бијељина.