"КОМПРЕД“ УГЉЕВИК, ПРИМЈЕР ОДГОВОРНОГ РАДА И ПОСЛОВАЊА :: Semberija INFO ::

 

"КОМПРЕД“ УГЉЕВИК, ПРИМЈЕР ОДГОВОРНОГ РАДА И ПОСЛОВАЊА


Комунално предузеће „Компред“ прославио је крсну славу рођење Пресвете Богородице-Мала Госпојина и 45 година постојања и рада.

Директор Милан Лазић истакао је да ово продузеће које се бави дистрибуирањем питке воде и сакупљањем и одвозом чврстог опада послује са суфицитом.

- Имамо 45 запослених радника. Успјели смо у овој години да набавимо два возила за водоинсталатере које ће служити за брзе интервенције на терену као и другу опрему- рекао је Лазић новинарима.

Он је додао да „Компред“ има 4.200 домаћинстава корисника на цијелој територији општине Угљевик.



Начелник општине Угљевик Василије Перић честитао је славу  и захвалио свим радницима „Компреда“ на свему што чини за грађане ове подмајевичке општине.

Перић је изразио задовољство јер је одвоз чврстог отпада квалитетан и у предвиђеном року као и водоснабдијевање становника општине Угљевик.

- Свих протеклих година "Компред" је  остваривао напредак. Уназад десет година је било присутно водоснабдијевање само на подручју Угљевика и Мјесне заједнице Трнова, а улагањем значајног износа средстава поправило се водоснабдијевање и сада „Компред“ снабдијева питком водом грађане у скоро свим мјесним заједницама- подсјетио је Перић.

Он је најавио и у наредном периоду подршку „Компреду“ у даљем раду на добробит свих грађана општине Угљевик.

- Наш циљ је био да са подручја цјелокупне општине прикупљамо и одвозимо чврсти отпад на еко депонију у Бијељину, а то је „Компред“ и остварио уз помоћ општине Угљевик- додао је Перић.



Кум славе је директор Рудника и термоелектране /РиТЕ/  „Угљевик“ Чедомир Стојановић, који је изразио задовољство сарадњом са фирмом „Компред“ која, према његовим ријечима, веома професионално  и одговорно послује.

- Ово је успјешна фирма која има константан развој, а РиТЕ Угљевик као друштвено одговорна фирма се труди да помогне њеном даљем развоју - рекао је Стојановић.

Он је најавио даљу подршку развоју привредних субјеката на територији општине Угљевик.