Данка Климента и Борко Мајсторовић приредили јединствен модни догађај :: Semberija INFO ::

 

Данка Климента и Борко Мајсторовић приредили јединствен модни догађај


У Бијељини је синоћ одржана модна ревија под називом “Жена кроз времена”. Овај модни догађај је у први план истакао жену, њен значај у друштву и еволуцију њене улоге кроз различите фазе развоја човјечанства. Домаћини ревије били су Данка Климента (хаир стyлист) и Борислав Борко Мајсторовић (маке уп артист) који су претходних дана најављивали велики модни спектакл и јединствен модни догађај у Бијељини. Бројни љубитељи моде синоћ су имали прилику увјерити се у  њихове ријечи а могли су видјети 22 модела који су, захваљујући “Арт Роом“ и “Студио Мајсторовић“ представили жену у различитим издањима.


 
-Вечерас ћемо представити ревију каква до сада није виђена у Бијељини. Ради се о ревији шминке и фризуре од којих је свака настала као умјетнички израз Данке и моје маленкости. Ове фризуре и шминку нећете видјети на улици а поступили смо тако јер смо Данка и ја жељели да на овај начин, путем женске фризуре испричамо једну историју жене, из наше перспективе наравно. Желимо да прикажемо карактер жене, да покажемо каква је жена била и шта све жена може да буде“, рекао је Борко Мајсторовић, један од аутора изложбе који је још констатовао да ће ревија “Жена кроз времена” дићи Бијељину степен више када је мода у питању и да више ништа неће бити као што је било.  


 


Идеја за синошњу ревију јавила се на једном снимању, гдје су моделе за излазак пред камере припремали и Мајсторовић и Климента. Увјеривши се у квалитет, уникатност али и умјетнички „нерв“ оног другог одлучили су се да у неком наредном периоду направе заједничку модну ревију. Тако је настала „Жена кроз времена“.



-Имаћете прилику да видите нешто што се не виђа сваки дан. Све је несвакидашње, ништа није носиво, да тако кажем. Добила сам прилику да направим 22 фризуре и да кроз њих испричам причу о жени, и да све то изразим на начин који је чиста умјетност“, изјавила је Данка Климента, власница фризерског студија „Арт Роом“ уз напомену да у свакодневном животу наше суграђанке све чешће имају екстремније захтјеве у погледу својих фризура.