Средњошколци завршних разреда спремају се за матурска славља :: Semberija INFO ::

 

Средњошколци завршних разреда спремају се за матурска славља


Семберски матуранти и овога маја заблистаће у пуном сјају

Овог маја, као и претходних, семберски матуранти ће продефиловати улицама свог града праћени погледима, осмјесима, али и по неком сузом у крајичку ока њихових  најмилијих, али и осталих суграђана. На овај начин обиљежиће крај свог средњошколског образовања, а бијељинске средње школе испратиће још једну генерацију из школских клупа.

Како нам је речено из семберских средњих школа, прославе матурских вечери почеће 23. маја и трајаће до 29. маја. Прва школа која ће прославити матурско вече и отворити сезону овогодишњих матурских вечери је Економска школа Бијељина, 23. маја, затим, 24. маја матуру ће прославити ученици ЈУ Пољопривредне и медицинске школе Бијељина, а након њих, 25. маја  ђаци ЈУ Техничке школе „Михајло Пупин“ Бијељина. Средња стручна школа Јања прославиће матуру 26. маја, а овогодишњу сезону средњошколских матура затвориће матуранти ЈУ Гимназије „Филип Вишњић“ Бијељина и Музичке школе „Стеван Стојановић Мокрањац“ Бијељина.

Матуранти ће се окупљати испред зграде Градске управе Града Бијељина од 19 часова, свечани дефиле је планиран у 19  часова и 30 минута, а прославе су од 20 часова у хотелу „Дрина“ Бијељина.
 
 
Семберија инфо - С. Ристановић