НАЈБОЉИ СТУДЕНТ У ТИМУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ :: Semberija INFO ::

 

НАЈБОЉИ СТУДЕНТ У ТИМУ ГРАДСКЕ УПРАВЕ


Кристина Копривица, као најбољи студент генерације Факултета пословне економије у Бијељини са просјеком 9,8, данас је почела да одрађује приправнички стаж у Градској управи – у Кабинету градоначелника. 

Рјешење о обављању приправничког стажа у Градској управи Кристини Копривици данас је уручио градоначелник Бијељине Мићо Мићић, те јој пожелио много успјеха у будућем раду са тимом Градске управе. Кристина је вуковац у Основној школи, најбољи ученик генерације у Економској, а током школовања имала је стипендију Градске управе.

Копривица се захвалила градоначелнику Мићићу И Градској управи на указаном повјерењу и шанси да одрађује приправнички стаж. “Моји даљи планови не завршавају се са основним студијама, већ сам уписала и мастер студије. Настојаћу да својим знањем и вјештинама, од којих ћу неке стећи и овдје, да допринесем развоју Града Бијељине, изјавила је Копривица за портал “Семберија инфо”.

Градоначелник Мићић изјавио је да ће Град Бијељина, као и до сада, настојати да  задржи младе, стручне и образоване кадрове. “Као што је примјетио и амбасадор САД у БиХ приликом јучерашње посјете, од Бијељине смо направили град са повољном пословном климом, а један од циљева којим смо се при томе водили је останак младих људи на овим просторима. Због тога способним младим људима  дајемо шансу”, нагласио је градоначелник Мићић.

Семберија ИНФО/З. Кусмук
​Фото: Б. Милошевић