ЦЕНТАР ЗА ФИЗИКАЛНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ: Бијељински Центар ради по свјетским стандардима :: Semberija INFO ::

 

ЦЕНТАР ЗА ФИЗИКАЛНУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ: Бијељински Центар ради по свјетским стандардима


Поводом Свјетског дана физиотерапута у просторијама Центра за физикалну рехабилитацију  Дома здравља Бијељина, данас је,у понедјељак,  9. септембра, одржано пригодно предавање и презентоване су вјежбе за пацијенте којима је неопходна физикална рехабилитација.

Новак Ђурић, начелник овог Центра, рекао је да је снабдјевеност опремом, знањем и структуром терапеута на високом ниво, те да је њихов рад довео до тога да ЦРБ ради успјешно на добробит грађана више од осам година.

„Можемо бити поносни, јер пружамо стручну и квалитетну услугу у рехабилитацији, а потреба за њом је сваким даном све већа“, истакао је Ђурић. Према његовим ријечима, ЦРБ, који је сертификован и акредитован већ други пут, ради по свјетским стандардима и процедурама, уз најбољу опрему која се може наћи на тржишту.

Игор Новаковић, замјеник директора Дома здравља, изразио је задовољство стручним радом ЦРБ,  истичући да медицинско особље ове установе максимално помаже пацијентима који долазе на физикалну терапију, а све са циљем побољшања њиховог здравственог стања.

​„Тренутно у Центру имамо људе са повредом-траумом, али и пацијенте који годинама долазе код нас са разним обољењима...Наравно, радимо на превенцији болести, корекцији и исправци положаја код дјеце...“, рекао је виши физиотерапеут  Жељко Куртума.

Семберија ИНФО/З. Кусмук