У СУСРЕТ ФИНАЛУ ИЗБОРА ЗА МИС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: НАЈЉЕПША СЕМБЕРКА СПРЕМНА ЗА ФИНАЛЕ :: Semberija INFO ::

 

У СУСРЕТ ФИНАЛУ ИЗБОРА ЗА МИС РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: НАЈЉЕПША СЕМБЕРКА СПРЕМНА ЗА ФИНАЛЕ


Мисица Семберије 18-годишња Жељана Радовановић из Средње Чађавице изјавила је за портал Семберија инфо да је спремна за финале Избора за мис Републике Српске, које ће бити одржано у Бијељини, осмог септембра.
 
Жељани Радовановић учешће на избору за најљепшу дјевојку Републике Српске велики је изазов.
 
-Надам се добром пласману, а, вјерујем да би све дјевојке жељеле побједу. Желим од срца да побиједи најљепша“, рекла је Радовановићева за портал Семберија инфо.
 
 Према њеним ријечима, на избор за мис Семберије, који је одржан почетком августа, пријавила се неплански, а на приједлог Агенција „ABC models“ са којом има потписан уговор.  
 

-Због обавеза на факултету, ове године нећу моћи да радим иностране ангажмане. Ипак, и поред моје љубави према моди, моделингу и манекенству, образовање ми је приоритет’’, каже Радовановићева, студент Информатичког факултета на бијељинској „Синергији“.
 
Истиче да власници Агенције „ABC models“ на прво мјесто стављају образовање, што јој је олакшавајућа околност, јер имају разумијевање да се не може искључиво посветити моделингу ради обавеза на факултету.
 
-Скаути Агенције су ме пронашли на Инстаграму и позвали прошле године на разговор. Тако је све почело. Наравно дa бих жељела да се остварим као модел, ван граница БиХ, али са дипломом факултета’’, истакла је Радовановићева.đ
 
 Каже да је захвална генетским предиспозицијама да не мора да се ,,бори’’ са дијетама, јер има одличну линију и не треба да се исцрпљује напорним тренинзима.
 
Истиче да јој  много значи подршка мајке, оца и 17-годишњег брата, наводећи да породица сматра да јој, осим манекенства, образовање мора бити на првом мјесту.
 
-Волим све што је природно. И, ако се нашминкам, желим да то не буде претјерано. Лијепој дјевојци довољно је мало шминке и да та шминка само истакне природни изглед’’, каже за портал Семберија инфо Жељана Радовановић, која са породицом живи у Средњој Чађавици.
 
Нама остаје само да овој скромној дјевојци пожелимо успјех, јер га она, свакако, заслужује.

Семберија инфо