ПЕНЗИОНЕРИ ЗАХВАЛИЛИ НАЧЕЛНИКУ УГЉЕВИКА :: Semberija INFO ::

 

ПЕНЗИОНЕРИ ЗАХВАЛИЛИ НАЧЕЛНИКУ УГЉЕВИКА


Удружење пензионера из Угљевика организовало је данас пријем за начелника ове општине Василија Перића како би му захвалили за добру сарадњу и помоћ на реализацији пројеката везаних за ову популацију.

Предсједник овог удружења Млађен Томић подсјетио је да је Удружење, заједно са општином, у јулу финансирало 371 пензионера са по 100 КМ.



-Спровели смо успјешну акцију додјеле помоћи пензионерима чија су мјесечна примања испод 300 КМ, а који су угрожена категорија становништва. Осим ниских пензија, критеријуми су били старосна доб и болест- рекао је Томић новинарима.

Он је непоменуо да је општина Угљевик у овој акцији учествовала са 27.000 КМ, а Удружење са 10.000 КМ.

Томић  је сарадњу са општином Угљевик оцијенио одличном.

-Руководство општине Угљевик увијек има разумијевања за најосјетљивију категорију друштва и на томе смо им неизмјерно захвални-нагласио је Томић.



Перић је изразио задовољство успјешно завршеном акцијом у којој су најугроженији пензионери добили материјална средства.

Он је истакао да се квалитет друштва огледа у томе колико је спремно и колико помаже онима којима је помоћ неопходна.

"Наша дужност, обавеза и потреба је да поштујемо наше најстарије суграђане - оне који су у свом претходном раду, марљивошћу и залагањем градили наш Угљевик", истакао је Перић.

Он је најавио да ће општина Угљевик и  у наредном периоду помагати ову категорију друштва.