ЕКИПА „МД СХОП“ НАЈБОЉА :: Semberija INFO ::

 

ЕКИПА „МД СХОП“ НАЈБОЉА


Вечерас је спуштена завјеса на још једно издање Зимске лиге у малом фудбалу. Овогодишње , 27. издање Зимске лиге играло се под покровитељством Градске управе Града Бијељина а организатор лиге је Градска борачка организација Бијељина.



Пробирљива бијељинска публика има разлога бити презадовољна магијом малог фудбала коју су показали учесници Зимске лиге 2023.



Побједник у сениорској конкуренцији је екипа „МД Схоп“ која је у узбудљивом финалу савладала тим „Павловић млин“ резултатом 4:2. Најефикаснији стријелац, Ружичић Данијел и најбољи играч турнира, Дејан Павловић наступали су за побједнички тим. Најбољи голман овогодишње Зимске лиге је Емир Бахор који је бранио за екипу „Павловић млин“.



-Задовољство је имати овакву традицију, овако јак и занимљив турнир у малом фудбалу. Имали смо прилику и ове, као и претходних 26 година да новогодишње и божићне празнике проведемо и на овај начин, уз јако добре утакмице и квалитетне фудбалске потезе. Трудићемо се да сљедећу Зимску лигу још боље организујемо како бисмо је, корак по корак, учинили брендом нашег града“, рекао је градоначелник Бијељине, Љубиша Петровић.



Семберија инфо