„Успјех Дом здравља краси“ Лопарски медицинари обиљежили успјешну годину :: Semberija INFO ::

 

„Успјех Дом здравља краси“ Лопарски медицинари обиљежили успјешну годину


Одговорним, савјесним, поштеним радом и максималним ангажовањем свих запослених у Дому здравља Лопаре постигнути су позитивни резултати који су присутни више од деценије, поручио је менаџер за здравствена питања ове здравствене установе др Желимир Нешковић.

У просторијама Дома здравље Лопаре данас је уприличен пријем за запослене и њихову дјецу, њих 25, којима су уз пригодан програм додијељени новогодишњи пакетићи.

Годину која је на измаку, Нешковић је оцијенио успјешном, када је ријеч не само о раду ове установе са пацијентима него и самог пословања које је добило позитиван ревизорски извјешај од Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске.

Нешковић је навео само неке од пројеката који су обиљежили ову успјешну годину и најавио набавку дигиталног рентгенског апарата наредне године.

-Година је била у знаку значајних грађевинских радова. Изграђен је објекат у којем ће бити смјештена педијатријска амбуланта, служба за радиолошку дијагностику, апотека и простор гдје ће бити смјештена служба хитне помоћи-подсјетио је Нешковић.

Он је захвалио општини Лопаре и мајевичкој дијаспори на подршци током свих протеклих година и пожелио Мајевичанима добро здравље и срећу, као и породичну радост у новој 2023. години.

Директор ове здравствене установе Душан Шакотић изразио је задовољство радом свих запослених који су преданим радом дали допринос када је у питању здравље грађана мајевичког краја.

-Настављамо са свим започетим пројектима како би наши корисници имали што бољу здравствену заштиту-рекао је Шакотић.