БАЈК ФЕСТ Бијељина 2019: Посјетиоци уживали уз моторе и добру музику :: Semberija INFO ::

 

БАЈК ФЕСТ Бијељина 2019: Посјетиоци уживали уз моторе и добру музику


Претходног викенда у оквиру пантелинских дана љубитељи мотора, добре музике и дружења уживали су у трећем по реду бијељинском Бајк (Bike) фесту.

Звуци мотора током дана одјекивали су бијељинским улицама, а прво фестивалско вече бајкере и све љубитеље рок звука забављала је локална група "Штрајк". Друго фестивалско вече било је резервисано за групу ,,Фирма" и некадашњег члана рок - групе ,,Бијело дугме" Алена Исламовића.

Учешће у организационом дијелу Бајк феста поново је узео МК "Дуцан", а предсједник клуба Игор Арнаутовић истакао је да је задовољан овогодишњим одзивом учесника, али и самом организацијом.

"Ми се трудимо да сваке године приредимо нешто ново. Ове године су пантелински дани богати, има доста дешавања у граду и око. Ален Исламовић није гостовао дуго у Бијељини, па смо се договорили да дође код нас, те да направимо нешто што до сада није било", рекао је за ИнфоБијељина Игор Арнаутовић.

Да бајкерски живот није комерцијала већ вид искреног дружења, стварања трајних пријатељстава и веза, показује и прилив моториста из многих сусједних земаља. Предсједник најстаријег мото клуба у регину из Осијека, видно је уживао у гостопримству бијељинских домаћина.

"Наш долазак у Бијељину показује да бајкери не познају границе. Наш клуб је основан 1974. године у Осијеку, и до дана данашњег дана постоји и ради. Бројимо преко 80 чланова", рекао је Здравко Бошњак, бајкер из МК "Осијек". 

Град Бијељина и МК Дуцан и ове године су оправдали епитет добрих домаћина и организатора јер је "Бајк фест" бајкерима али и свим љубитељима провода и доброг рокенрола приуштио викенд за памћење.

Текст и фото: Инфо Бијељина