РСС формирала Мјесни одбор Љесковац :: Semberija INFO ::

 

РСС формирала Мјесни одбор Љесковац


Републичка странка Српске /РСС/ формирала је Мјесни одбор Љесковац, за чијег је предсједника изабран Јован Тешић, док ће функцију потпредсједника обављати Горан Живанић, а послове секретара вршиће Бранислав Ивановић.
 
Тешић је изјавио да је приступио РСС јер њено чланство чине већином млади, школовани људи, чији ангажман није ничим условљен.
 
- РСС је од оснивања отворила врата за све грађане и истакла да нема привилегованих, да су сви једнаки. Изборна кампања је показала да су људи цијенили такав став и да умјесто омаловажавања и поткупљивања више поштују квалитет и искреност. Мене , као предсједника једног еколошког удружења, посебно је привукло што се РСС бави проблемима заштите животне средине и што су до сада реализовали више акција и панела о овој важној теми – рекао је Тешић.
 
Он је навео да ће се са комшијама и пријатељима из Љесковца потрудити да побољша квалитет живота  на  селу, да помогну  социјално угроженим  породицама, младим  спортистима...
 
- Иницираћемо и уклањање дивљих депонија, којих је тренутно три у нашем селу, а потрудићемо се да засадимо што више новог дрвећа. Осим тога, велики број људи на селу није едукован о попуњавању образаца за пољопривредне субвенције, те ћемо ангажовати стручњака који ће им бити од помоћи – додао је Тешић.
 
Члан Предсједништва РСС Данијел Перић захвалио је присутнима на оснивању Мјесног одбора „Љесковац“, нагласивши да РСС наставља да се шири у цијелој Семберији.
 
- РСС је сигурно једна од најбрже растућих партија, а након сјајног резултата који смо постигли на претходним општим изборима, циљ нам је да још више ојачамо мјесне одборе и будемо у сталном контакту са грађанима. Ако знамо њихове потребе и проблеме, онда ћемо знати и како да одговоримо на њих – закључио је Перић, који је и одборник РСС у Скупштини града Бијељина.