Поводом предстојеће крсне славе МУП-а Републике Српске: Дан отворених врата у Полицијској управи Бијељина :: Semberija INFO ::

 

Поводом предстојеће крсне славе МУП-а Републике Српске: Дан отворених врата у Полицијској управи Бијељина


Поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Светог Архангела Михаила, Полицијска управа Бијељина данас је организовала “Дан отворених врата” за малишане бијељинског вртића “Драган и Зоран”.
Припадници полиције и Јединице жандармерије малишанима из овог бијељинског  вртића представили су материјално - техничка средства која полицијски службеници користе при обављању редовних послова и задатака.



Александра Марић, портпарол Полицијске управе Бијељина изјавила је да су Полицијској управи Бијељина у госте стигли малишани предшколског узраста који ће имати прилику да виде све оно што користе полицијски службеници у свом свакодневном послу.
 “У питању је опрема, материјало - техничка средства и возила која се користе приликом обављања редовних полицијских послова и задатака Малишани ће видјети и просторије које користи Одсјек за издавање личних докумената и просторије Полицијске станице Бијељина. Ове активности се организују с једним основним циљем, а то је упознавање дјеце с полицијским дужностима и обавезама”, изјавила је Александра Марић, нагласивши да ће крсна слава Министарства унутрашњих послова РС, Свети Архангел Михаило, бити обиљежена 17. новембра, парастосом и полагањем вијенаца на платоу, испред Полицијске управе Бијељина, након тога ломљењем славског колача у 12 часова у Манастиру Светог Василија Острошког.


Семберија Инфо - Љ. Љубојевић