БИЈЕЉИНА: ПРИЛИКОМ ПРЕТРЕСАЊА ПРОНАЂЕНА ОПОЈНА ДРОГА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: ПРИЛИКОМ ПРЕТРЕСАЊА ПРОНАЂЕНА ОПОЈНА ДРОГА


Foto: Ilustracija
Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, 18.10.2022. године поступали су Наредби за претресање издате од стране Основног суда у Бијељини под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.
 
Извршено је претресање просторија које користи лице Р.И. из Бијељине којом приликом је пронађена и привремено одузета метална дробилица у чијој се унутрашњости налазила зелена биљна мтерија која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуану“ бруто масе преко 170 грама,као и више предмета са траговима бијеле прашкасте материје који својим изгледом асоцирају на опојну дрогу ,,спид – амфетамин“.
 
О свему наведеном обавјештен је поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се догађај документује и да се достави Извјештај о почињеним кривичним дјелима ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и ,,Омогућавање уживања опојних дрога“.
 
Наведени резултати су слијед континуираних мјера које полицијски службенци предузимају  у циљу спречавања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.
 
 
ПОРТПАРОЛ  ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ           
                                                                                                                                                                        
Александра Марић