ДИРЕКТОР “ЕКО – ДЕП” ДЕМАНТОВАО ГРАДОНАЧЕЛНИКОВЕ НАВОДЕ :: Semberija INFO ::

 

ДИРЕКТОР “ЕКО – ДЕП” ДЕМАНТОВАО ГРАДОНАЧЕЛНИКОВЕ НАВОДЕ


Драгиша Марјановић, директор Јавног предузећа Регионална депонија “Еко - Деп” демантовао је данас наводе које је јуче на конференцији за штампу изнио градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, а тичу се наводног Марјановићевог власништва над некретнинама у Улици незнаних јунака и Улици професора Бакајлића.

“Градоначелник је јуче изнио низ неистина и на тај начин прозвао је мене и моју породицу. Довео нас је у везу са фамозном афером куповине некретнина на један сумњив начин, на адресама у Улици незнаних јунака и Професора Бакајлића. Желим да обавијестим јавност да је градоначелник Петровић изнио низ неистина на јучерашњој конференцији за штампу. Припремио сам и потврду инвеститора ”ЗД Луx Инвест” да “Драгиша Марјановић на адреси у Улици незнаних јунака 24 и Професора Бакајлића  број 41 , 43, ламеле 1,2 И 3, не посједује стамбени, нити пословни простор. Сада питам, као грађанин овог града, због чега је Љубиша Петровић, као градоначелник, девалвирао себе лично и градоначелничку функцију. Питам се, било шта сутра да градоначелник Петровић изнесе у јавност, дубоко бих се замислио и запитао, да ли тај човјек говори истину”, изјавио је Драгиша Марјановић, нагласивши да је осјећао моралну обавезу да информише јавност о томе, да он не посједује нити стан, нити пословни простор на поменутим адресама.

Марјановић  је запитао, да ли постоји било каква врста санкције за неизговорене неистине које је Петровић изнио на поменутој конференцији за штампу.

Он је том приликом нагласио да су изнесене ноторне неистине и да је све исполитизовано на један ружан и неприхватљив начин.

 “Принуђен сам да након јучерашњег преса поднесем кривичну пријаву против градоначелника и то ће се десити у наредним данима”, изјавио је Драгиша Марјановић, директор бијељинског “Еко - Депа”.

(Семберија Инфо)