МАУЗЕРОВИ ВЕТЕРАНИ ПРОТИВ КОНЦЕРТА ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ  У БИЈЕЉИНИ!  :: Semberija INFO ::

 

МАУЗЕРОВИ ВЕТЕРАНИ ПРОТИВ КОНЦЕРТА ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ  У БИЈЕЉИНИ! 


Foto: Damir Dervišagić
Јелена Карлеуша требало би да наступа у Републици Српској 8. августа, али постоје они који се буне због тога и поручују јој да је непожељна.
 
Наиме, чим се прочуло да ће мала од великог скандала гостовати у Бијељини, удружење ветерана Гарда пантери захтева да се спречи њен концерт јер је више пута "подржавала муслиманску страну". Такође, ово удружење има примедбу и због тога што је Карлеуша "оличење неморала".

- Тражимо да се концерт Јелене Карлеуше откаже, то је увреда за све нас часне борце, ствараоце Републике Српске, имајући у виду антисрпске ставове ЈК, која је небројено пута увредила српске жртве и РС, а истовремено подржавала муслиманску страну. Ми смо добили значајну подршку удружења, појединаца, великог броја грађана и нећемо одустати док концерт не одгодимо - стоји у саопштењу Гарде пантера, а затим су се осврнули на саму певачицу и њену каријеру:
 
- Јелена Карлеуша је оличење неморала, кича и самим тим њен концерт није ни по једном основу друштвено користан - наводе у удружењу.
 
На њиховој Фејсбук страници, где су, између осталог, објавили свој захтев, низали су се коментари да фолкерка није добродошла, а било је и оних који су поставили услов.

Како бисмо чули шта о овоме мисли Јелена Карлеуша, позвали смо њеног продуцента и ПР менаџера Зорана Бирташевића, али до закључења броја нисмо добили одговор. Певачица се огласила на Инстаграму:

- Као велика славна Српкиња, овоземаљка и ванземаљка без верског обележја, могу само да поручим мом народу и мојим фановима да се видимо на концерту! Јер добре људе истина не вређа и Србин на Србина не сме никада више да иде. Стоп мржњи, је*али вас криминалци који вас плаћају.
 
Подсетимо, ЈК се више пута медијски обрачунавала и са председником РС Милорадом Додиком.
 
FOTO: PROFIMEDIA

(Курир)