АСФАЛТ СТИГАО У ГОРЊУ ЉЕЉЕНЧУ - АСФАЛТ НАМ ЗНАЧИ ВИШЕ ОД ЖИВОТА :: Semberija INFO ::

 

АСФАЛТ СТИГАО У ГОРЊУ ЉЕЉЕНЧУ - АСФАЛТ НАМ ЗНАЧИ ВИШЕ ОД ЖИВОТА


Foto: Semberija info
Мјештани Горње Љељенче имају данас пуно разлога за радост. Данас је у овом семберском селу асфалтирано око 1.140 метара сеоског пута.

 Радници предузећа “Галакс нискоградња” асфалтирају пут који мјештанима овог семберског села значи изузетно пуно.



 Немања Вељанчић, шеф градилишта, каже да је инвестиција коштала око 150.000 КМ, те да ће већ у поподневним сатима асфалтирани пут бити пуштен у саобраћај.

Љубиша Перић, мјештанин Горње Љељенче каже да је рођен и одрастао у овом селу.



“ Ово смо чекали двадесет и више година. Асфалт нама значи више од живота. Немамо ријечи којима можемо описати радост. Овдје сам рођен и овдје сам одрастао. Захваљујем свима онима који су  нам помогли да добијемо асфалт у Горњој Љељенчи. Ми, мјештани, учествовали смо у реализацији ове инвестиције са тридесет одсто средстава. Неки међу нама нису учествовали у овој акцији, треба и то да се зна. Због нас старијих, али и због дјеце наше, због путника намјерника које ћемо увијек радо угостити у нашем селу, сретни смо што смо коначно добили асфалтни пут. Остало је да се асфалтира још једна дионица овог пута, дужине идентичне овој коју смо данас асфалтирали. То ће чекати нека боља времена и нову прилику. Овом дионицом, која се данас асфалтира, обухваћено је око деведесет одсто домаћинстава Горње Љељенче. Дјеца ће лакше путовати до школе, ми ћемо лакше путовати до посла. Неће бити прашине. Морам истаћи и то да је градоначелник Љубиша Петровић имао разумијевања за овај наш проблем. Његов тим људи из Градске управе, који се баве овим пословима,  максимално је  био укључен у реализацију ове инвестиције. Свима њима се захваљујемо на подршци и помоћи коју су нам пружили”, каже Љубиша Перић, мјештанин Горње Љељенче, неизмјерно срећан што је у његовом селу коначно изграђен асфалтни пут.



(Семберија Инфо)