ДРУЖЕЊЕ МАЛИШАНА С ПРИПАДНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ДРУЖЕЊЕ МАЛИШАНА С ПРИПАДНИЦИМА ПОЛИЦИЈЕ


Тридесетак малишана из вртића “Цицибан” посјетили су данас Полицијску станицу два у Бијељини у оквиру “Дјечије недјеље” која се одржава од трећег  до десетог октобра под слоганом “Подијели радост, знање и љубав”.



Александра Марић, портпарол Полицијске управе Бијељина, каже да је поводом “Дјечије недјеље” данас организован “Дан отворених врата” за најмлађе суграђане.

“Наш циљ је да полицијску професију и на овај начин приближимо најмлађим суграђанима. Они ће данас боравити у просторијама Полицијске управе, погледаће наша материјално - техничка средства и опрему коју наши полицијски службеници користе приликом обављања свакодневних послова. Ово је прилика да најмлађе упознамо са основним правилима која морају познавати сви грађани, па и најмлађи, ради безбједног учешћа у саобраћају”.



Александра Попадић, васпитачица у вртићу “Цицибан”, каже да су дјеца одушевљена оним што су видјела у Полицијској станици два, те да је ово њихов први контакт са   полицијским службеницима, полицијским аутомобилима, полицијском сиреном и опремом коју полиција користи приликом обављања својих свакодневних дужности.



Семберија Инфо