КК "БУДУЋНОСТ": НАШУ ДЈЕЦУ УЧИМО КОШАРЦИ И ХУМАНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

КК "БУДУЋНОСТ": НАШУ ДЈЕЦУ УЧИМО КОШАРЦИ И ХУМАНОСТИ


У спортској дворани Кошаркашког клуба "Будућност" из Бијељине вечерас је уприличено спортско такмичење кошаркаша овога клуба. За разлику од уобичајених тренинга и такмичења вечерашње се одвијало у посебној атмосфери. Наиме, вечерашње такмичење у шутирању тројки имало је хуманитарни карактер. Ова спортско-хуманитарна манифестација је за циљ имала прикупљање новчаних средстава за лијечење Славише Дујковића.



Како би помогли прикупљање финансијских средстава у износу од 137.000 евра колико је нашем суграђанину потребно за операцију кичме, КК "Будућност" је организовао акцију "Хуманитарна тројка".

Млади кошаркашки свих узраста су се такмичили за титулу најбољег стријелца иза линије 6.25 а окупљени пријатељи клуба су својим прилозима подржали акцију прикупљања помоћи за Славишу Дујковића.

-Често организујемо овакве акције. Желимо да дјеци и омладини коју тренирамо скренемо пажњу, да их научимо да је важно бити добар кошаркаш али да је још важније бити добар човјек", рекао је за "Семберија ИНФО" Дарио Чојић, први човјек КК "Будућност" из Бијељине.