МАЛИШАНИ ИЗ ДЈЕЧИЈЕГ ВРТИЋА „ДРАГАН И ЗОРАН“ У ПОСЈЕТИ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

МАЛИШАНИ ИЗ ДЈЕЧИЈЕГ ВРТИЋА „ДРАГАН И ЗОРАН“ У ПОСЈЕТИ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ БИЈЕЉИНЕ


Поводом „Дјечије недјеље“, најмлађи суграђани из Дјечијег вртића „Драган и Зоран“ Бијељина, данас су били у гостима код градоначелника Бијељине, Љубише Петровића у згради Градске управе Града Бијељина и овом приликом су се упознали са пословима које градоначелник обавља. Такође, имали су и прилику да се упознају са историјатом града Бијељина, који су им на сликовит и занимљив начин испричали глумци Дјечијег позоришта „Маслачак“ из Бијељине.
Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине изразио је задовољство поводом посјете малишана из Дјечијег вртића „Драган и Зоран“ и рекао да као установа са добром репутацијом, а и запослени у њој, дуги низ година васпитавају највриједније благо, а то су дјеца.
 


 
- То се видјело данас, та срећна лица и осмјеси говоре много. Та дјеца захваљујући васпитачима и руководству вртића социјализована су и имају прелијепе манире. У сваком њиховом кораку и наступу када говоре, говори много о тој установи и њиховим родитељима. Овом приликом им се захваљујем на пажњи и васпитању које они посвећују нашем највриједнијем благу, а то су наша дјеца. Захваљујем се и свим  предшколским установама гдје се руководи са великом пажњом. Неопходно је да ми, људи који имамо одговорност, још снажније и напорније радимо како бисмо обезбиједили што боље услове у предшколском васпитању и с тим у вези, најављујемо повећана буџетска издвајања која се односе на приватне вртиће која смо предвидјели у нацрту ребаланса буџета“, истакао је Петровић.
 

 
Горан Гашић, директор ПУ Дјечијег Вртића „Драган и Зоран“ рекао је да су за овогодишњу „Дјечију недјељу“, планирали обиласке свих најзначајнијих институција и одређених предузећа која су веома значајна за Бијељину и Семберију.
-Данас имамо задовољство да смо у гостима код градоначелника Љубише Петровића и овом приликом захвалио бих њему и његовим сарадницима на одвојеном времену да угосте малишане. На крају крајева, то је и разумљиво јер све што радимо, радимо за децу и због деце. На њима свет остаје“, истакао је Гашић.
 

Малишани су за своје добро понашање и примјерно владање од градоначелника и Градске управе добили пригодне поклоне, а и они су у знак захвалности за пријем, градоначелнику Љубиши Петровићу поклонили симболичне поклоне  који ће од данас красити његову канцеларију.