ПРИЈЕМ ЗА МЛАДОГ КАРАТИСТУ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА МЛАДОГ КАРАТИСТУ


Градоначелник Бијељине Мићо Мићић организовао је пријем за младог каратисту Луку Вуковића, члана КК „Пантери“, који је почетком јула у Умагу, на такмичењу Свјетске карате лиге и Свјетског кампа младих, освојио бронзану медаљу у категорији преко 84 килограма.
 
- За још један успијех нашег Луке, а тиме и клуба „Пантери“, поред труда и великог залагања свих нас, заслужна је и подршка коју имамо од Градске управе. Циљ нам је да наставимо са остваривањем добрих резултата како бисмо и у наредном периоду представљали Бијељину у набољем свјетлу - истако је Синиша Зарић, тренер у карате клубу„Пантери“, који је овом приликом градоначелнику Мићићу уручио захвалницу за досадашњу подршку клубу.
Он је посдјетио и да је Лука Вуковић једини сениор из Републике Српске који наступа за репрезентацију БиХ.
 
- Након освојеног трећег мјеста на Медитеранском првенству у каратеу, које је у априлу одржано у Анталији, гдје је наступао појединачно, у конкуренцији млађих сениора, на Балканском првенству у Чачку Лука је остварио први сениорски резултат, и понио титулу вицешампиона у тешкој категорији - додао је Зарић.
 
Честитајући Луки постигнути успјех градоначелник Мићић уручио му је признање за остварене резултате.
 
- Резулати наших спортиста потврда су да Бијељина живи у духу спорта, а званична потврда за то нам је стигла 10. јула од Европске федерације престоница и градова спорта из Брисела, када је одлучено да наш град буде један од европских градова спорта за 2020. годину - истакао је Мићић.