ТЕРИТОРИЈАЛНА ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА БИЈЕЉИНА: ДОНИРАНО ВАТРОГАСНО ВОЗИЛО :: Semberija INFO ::

 

ТЕРИТОРИЈАЛНА ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА БИЈЕЉИНА: ДОНИРАНО ВАТРОГАСНО ВОЗИЛО


Територијална ватрогасна јединица Бијељина – Одјељење у Јањи, добила је вриједну донацију, ватрогасно возило које је стигло из Њемачке, изјавио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, приликом посјете одјељењу Територијалне ватрогасне јединице у Јањи, захваливши се том приликом у име Градске управе на овој донацији.
„Породица Кабаретовић је набавила ово ватрогасно возило, вриједно око 30.000 КМ. Градска управа је уплатила око 7.000 КМ за трошкове ПДВ-а. Захваљујем се на донацији, уз жељу да нам буде потребно што мање интервенција на гашењима пожара. Ипак, важно је имати оваква возила која се могу искористити у случају интервенција на гашењу пожара“, изјавио је градоначелник Мићић.

Омер Кабаретовић, пензионер, који је дуго радио у Франкфурту,  каже да је ово дар од срца, од стране њега и његове породице, мјештанима родне Јање и околних насеља.

„Одлучио сам да са својом породицом издвојим неопходна средства за набавку ватрогасног возила, уз жељу да се оно што мање користи“, кратко је рекао Омер Кабаретовић.

Миле Спасојевић, старјешина Територијалне ватрогасне јеиднице Бијељина каже да је породица Кабаретовић добро препознала шта су потребе насеља Јања и овог одјељења Територијалне ватрогасне једнице Бијељина.

(Семберија инфо)