АКЦИЈА ЗА ПОМОЋ АНЂЕЛИ ТАНАЦКОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

АКЦИЈА ЗА ПОМОЋ АНЂЕЛИ ТАНАЦКОВИЋ


На Тргу краља Петра И Карађорђевића у Бијељини у току је хуманитарни базар који је организован са циљем прикупљања помоћи за операцију Анђеле Танацковић из Угљевика. Анђела има 16 година и обољела је од леукемије. За лијечење у Њемачкој потребно је да обезбиједи 300 хиљада конвертибилних марака. Манифестацију је под слоганом "Покажи доброту - пружи шансу животу" организовало Удружење жена „Етно креатива“ из Новог насеља Јања.



- Уз сагласност породице Танацковић договорили смо одржавање неколико хуманитарних манифестација у циљу прикупљања средстава за лијечење обољеле дјевојчице. Прва од тих манифестација била је "Хуманитарни базар" у Угљевику, који смо одржали 15. септембра у организацији парохијанки Храма светог Сисоја и Удружења жена „Рудар“ из Угљевика.  Удружење жена "Етно креатива" је са својим штандом подржало хуманитарни базар у Угљевику, а данас имамо ову хуманитарну манифестацију у Бијељини, под нашим старим и добро запамћеним слоганом "Покажи доброту - пружи шансу животу", наравно уз помоћ и подршку наведених и многих других удружења, предузетника и људи који нам увијек помажу при организацији хуманитарних догађаја. Позивам све добре људе да нам помогну да прикупимо што већи износ средстава за лијечење Анђеле Танацковић. Своја новчана средства можете уплатити директно на рачуне или донирати ствари за продају или нам се придружити на нашем штанду, да тако заједно помогнемо у овим акцијама прикупљања средстава“, рекла је за „Семберија ИНФО“ Цвија Крајишник испред Удружења жена „Етно креатива“.

Прилику да помогну имају сви који данас до 17 часова посјете штанд на градском тргу и стану раме уз раме са семберским женама великог срца. 


Семберија инфо - И. Гутић