САВИЋ: ЕНТЕРИЈЕР КОЈИЋ - ПРИМЈЕР ДОМАЋИНСКОГ ПОСЛОВАЊА :: Semberija INFO ::

 

САВИЋ: ЕНТЕРИЈЕР КОЈИЋ - ПРИМЈЕР ДОМАЋИНСКОГ ПОСЛОВАЊА


Фирма "Ентеријер Којић" запошљава 21 радника, шири капацитете и своје производе, осим на домаће, пласира и на тржиште Швајцарске, Аустрије и Њемачке, истакао је данас начелник лопарске општине Радо Савић.
 
"Ова фирма представља примјер домаћинског пословања и својим радом доприноси и општини Лопаре и Републици Српској", истакао је Савић након посјете мјеста изградње нове хале површине 1.480 метара квадратних у кругу фирме.
 
Он је изразио задовољство што "Ентеријер Којић", који се бави производњом врата, прозора, спаваћих соба, кухиња, плакара, оградица, степеништа, столова и столица, шири капацитете.
 
"Презадовољан сам што у нашој локалној заједници функционише такав привредни субјекат, посебно што је ријеч о породичном бизнису који запошљава више од 20 радника", рекао је Савић новинарима.
 
Сувласник фирме Неђо Којић рекао је новинарима да ће нова хала, у коју ће бити уложено 400.000 КМ, бити саграђена до септембра.
 
"У новој хали ће бити изложбени салон и магацински простор. Запошљавамо 21 радника, а када буде изграђено све биће отворено још радних мјеста", навео је Којић.
 
Он је нагласио да су производни процес значајно унаприједиле савремене "ЦНЦ" машине, које је ова фирма набавила 2017. године ради задовољења све захтјевнијих потреба тржишта.
 
"Ентеријер Којић" је породична фирма основана још 1971. године. Основна дjелатност је производња производа од дрвета намијењених опремању ентеријера.
 
Фирма је добитник "Златне значке" општине Лопаре поводом крсне славе Ђурђевдана, а из области развоја привреде.